• português (Brasil)
    • English
    • español
  • English 
    • português (Brasil)
    • English
    • español
  • Login
View Item 
  •   DSpace Home
  • Atividades de Pesquisa - Coleta Projeto FAPESC
  • Artigos coletados para o Protótipo
  • Semina: Ciências Biológicas e da Saúde
  • View Item
  •   DSpace Home
  • Atividades de Pesquisa - Coleta Projeto FAPESC
  • Artigos coletados para o Protótipo
  • Semina: Ciências Biológicas e da Saúde
  • View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

Cereal bar with added chayote peel flour: physico-chemical and sensory characteristics among children

Barra de cereais com adição de farinha de casca de chuchu: caracterização físico-química e sensorial entre crianças

Thumbnail
Author
Cristo, Tatiane Wendler de
Rodrigues, Bruna Magusso
Santos, Nathália Medina dos
Candido, Camila Jordão
Santos, Elisvânia Freitas dos
Novello, Daiana
Metadata
Show full item record
URI
http://www.labtecgc.udesc.br/tabd1/handle/123456789/1083
Collections
  • Semina: Ciências Biológicas e da Saúde

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV
 

 

Browse

All of DSpaceCommunities & CollectionsBy Issue DateAuthorsTitlesSubjectsThis CollectionBy Issue DateAuthorsTitlesSubjects

My Account

LoginRegister

DSpace software copyright © 2002-2016  DuraSpace
Contact Us | Send Feedback
Theme by 
Atmire NV